De Proeverij - Biefstukproeverij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Proeverij

Een biefstukproeverij is een nieuwe, leuke en lekkere workshop.
Bij een biefstukproeverij maakt u kennis met verschillende soorten biefstuk.
Ook leert u verschillende aspecten over biefstuk kennen.
Wist u bijvoorbeeld dat biefstuk ook van andere dieren kan komen dan alleen van het rund?

Een biefstukproeverij begint met een duidelijke inleiding van wat u allemaal kan verwachten.
Ook wordt het één en ander uitgelegd over de verschillende dieren en biefstukken.
Daarna gaat u natuurlijk verschillende biefstukken proeven en kunt u al uw bevindingen noteren op het speciale biefstukproeverij formulier.
Want wie kan er aan het eind van de proeverij precies zeggen wat voor biefstuk hij of zij op heeft?

De proeverij kan op bijna elk gewenste locatie gegeven worden en is op verschillende manieren in te vullen.
De standaard proeverij bestaat uit het proeven van 6 verschillende soorten biefstuk waarbij bij het laatste stuk biefstuk aardappels (gratin of gebakken) en warme groenten of salade wordt geserveerd.
Als afsluiting krijgt u ook nog een heerlijke dessert.
U heeft op die manier dus voldoende, lekker en leerzaam gegeten.
Mocht u dat niet willen, dan kunt u er ook voor kiezen om alleen verschillende biefstukken te proeven.
Dit kan dan naar uw wensen ingevuld worden.
De biefstukken die gebruikt worden zijn van zo hoog mogelijke kwaliteit.
Een biefstukproeverij word gegeven vanaf 6 personen.

Kortom er is veel mogelijk, van een complete maaltijd tot een kleine proeverij!
Bent u enthousiast, benieuwd en hongerig geworden en wilt u graag boeken of heeft u nog vragen, vul dan het contactformulier in.
U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie terug.



 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu